ARK Survival Evolved Wiki:Wiki rules/nl

From ARK: Survival Evolved Wiki
Jump to: navigation, search
Talking.png
Terwijl ARK en de gemeenschap groeien en veranderen, moet de wiki en zijn bestuursregels ook groeien en aan te passen zijn aan deze veranderingen. Als u een suggestie voor een nieuwe regel, een wijziging van een bestaande, of gewoon simpel een regel wilt bespreken of een uitleg voor een regel wilt, Breng het onderwerp in op de Wiki Regels Talk Page.

Om de wiki vrij te houden van spam en onnodige toevoegingen, zijn er een paar regels en richtlijnen die je moet volgen als je pagina's veranderd of maakt:

 1. Geen inhoud posten die tegen de Curse TOS is.
 2. Spam/Adverteren/Vandalisme is niet toegestaan. Dit omvat het plaatsen van niet-onderwerp-inhoudend, repetitieve, aanvallende, lasterlijke, of reclame-inhoud.
  1. Wat Privé Server informatie is toegestaan, mits het hetzelfde formaat behoud.
 3. Pesterijen, beledigingen, ad hominem is niet toegestaan op de wiki. Houdt alle discussies zo beschaafd mogelijk. Wees eerbiedig.
 4. Link naar homepagina's, Probeer te vermijden om direct te linken naar bestanden en file-sharing sites -- startpagina's zijn over het algemeen veiliger dan een Megashare link.
 5. Zorg ervoor de jouw pagina's inhoud hebben. Houd er rekening mee dat bepaalde inhoud te eenvoudig zou zijn om een pagina te rechtvaardigen. Er zijn uitzonderingen, zoals delen van het eigenlijke spel. Berries is een goed voorbeeld.
 6. Als je druk bezig bent met het maken van een pagina, markeer het als een "work in progress" zodat het niet word verwijderd vanwege te weinig inhoud.
 7. Inhoud moet over het algemeen met het spel overeenkomen zoals het zich gedraagt onder de standaard PvPvE configuratie op officiële servers. Indien van toepassing, moeten de verschillen tussen PvPvE en PvE regelsets duidelijk zijn.
 8. Houdt speculatie tot een minimum. Anekdotisch bewijs moet worden beperkt tot een artikel's "talk page" waar het moet worden gecontroleerd voordat het wordt opgenomen in het artikel.
 9. Hou video's tot een absoluut maximum van 2 per pagina. Het is beter om het te vertellen dan te laten zien. See below for additional video specific rules.
  1. De eerste video op een pagina gaat zonder een debat. Aanvullende of vervangende video's moeten door een stemproces op de artikel's "talk page" gaan waar de Top 20 Redacteuren in staat zijn om te stemmen op de video's. Na 3 goedkeuringsstemmen, kan de video vervolgens worden toegevoegd aan de pagina.
  2. Video's moeten het Video Beleid volgen.
  3. Video's dienen de versie te bevatten van het spel waarin ze zijn opgenomen.
  4. Video's die niet volledig voldoen aan deze regels, of die zijn verouderd zullen op keuze van de individuele admins worden verwijderd.
 10. Onderteken je berichten op talk pages met ~~~~. Als je een bericht ziet zonder handtekening, kijk in de pagina geschiedenis om de gebruikersnaam en datum van de persoon die de reactie heeft gemaakt te vinden, dan vervang je {{Unsigned}} met {{unsigned|Username|Date}} en herinner hen om de volgende een handtekening te zetten door {{Please sign}} te gebruiken.